Entertainment

Rondvaart Middelsee biedt al geruime tijd entertainment aan boord. Met een artiest aan boord is varen met ons nog leuker. We zetten de mogelijkheid voor entertainment voor u op een rijtje. 

be46422610Zangeres Griet Wiersma

Griet Wiersma is een Friese artiest en timmert al bijna 30 jaar aan de weg. Zo stond ze op nummer 1 in de Friese hitlijst met haar cd, waarop o.a. de mooie ballade “Frysk Hynder”. waarvan zij zelf de tekst schreef.

Ook haar in november 2003 verschenen album “Frijheid” blijkt een groot succes. Binnen 2 maanden tijd gingen er maar liefst 7000 exemplaren over de toonbank. En Griet zit niet stil, want in oktober ’04 verscheen haar nieuwe album met oude bekende Friese liedjes, daarna maakte zij haar derde album “De Sirkel” met door haar zelf geschreven liedjes.

Mocht u haar willen contracteren, dan kun t u contact met haar opnemen. Via de mail: grietwiersma@hotmail.com of telefonisch: 0511-423266

Iliusionist Joop FenstraJoop Fenstra2

Joop Fenstra is een allround entertainer: Table magic, stand-up magic, vingervlugheid, straatgoochelen, hypnose: Joop Fenstra draait er zijn hand niet voor om.

Met Joop aan boord is uw rondvaart en echte er-varing! Neem contact op met Joop Fenstra: 06-53156854

 

Pop kwis2 Popquiz aan boord

De leukste popquiz van Nederland op Rondvaartbedrijf Middelsee: een ideale combinatie. Popvoorjekop levert tegen een zeer aantrekkelijke prijs een complete muziekquiz. Er is veel mogelijk!
Neem contact op met Frank van den Ende

E: info@popvoorjekop.nl       W: www.popvoorjekop.nl

KRIJN & MARLEEN

Dit nieuwe zangduo zal u verstelt doen staan !

Marleen, de frontvrouw van de bekende coverband Virus en Krijn van het voormalige populaire Friese pop duo Die Twa hebben hun krachten gebundeld. En dat kun je horen !

2016 was het jaar dat Krijn & Marleen zijn begonnen aan een nieuwe uitdaging. Vrolijke, aanstekelijke covers met een harmonieuze samenzang vormen een pop-sound die bij jong en oud goed in de smaak vallen. Ze passen zich dan ook razend snel aan, aan de sfeer en het publiek. Daarom is geen 1 optreden het zelfde. Zowel op grote podia als in een intieme setting laten ze iedereen meegenieten. De nieuwste popsongs zingen ze, maar ook 60/70/80er jaren hits. Als de klant tevreden is….. dan pas zijn Krijn en Marleen ook tevreden.

Doordat ze gebruik maken van ondersteunende hoog kwalitatieve geluidsbanden en een professionele geluidsinstallatie hebben zij, ondanks het feit dat zij optreden met 2 personen, toch de sound van een volledige band.

voor inlichtingen:

Krijn: 0620913209